Spring Break närmar sig och här är lite ny info.

Green Valley Saloon har meddelat att de inte kommer vara på någon tävling detta år. Mycket tråkigt. Som ny restauratör kommer:
Ida’s Brygga, som håller i Axvalla travets restaurant är välkända för sin goda mat och fina service. Martin, som basar över restaurangen är mycket taggad över att få träffa er alla och vi har kommit överens om öppet tider, meny och prisnivå. Martin säger också: – Vi är vana att ha mycket folk och har en bra logistik för att slippa köer. Vi är kända för vår goda mat och höga kvalitet.
Frukost, lunch och middag kommer serveras på ”Källarbaren” som ligger 50 meter från arenan. Ingång till höger om stora Traventrén. (Man kan även ta med sig (Take-out) och äta nere vid banan.)
Martin kommer också ha ett ”pop-up” café ”Sweet Water Coffee House” på banan med bord. Här kommer det finnas det mesta samt även öl, vin och cider, Öppet mellan 11.00 och 22.00.
(Du får INTE ta in egen alkoholhaltig dryck på arenan)
Du kan köpa en eventbiljett och ha mat (frukost, lunch middag) under hela tävlingen. Då tjänar du 10% – Betala in 650:- på SRHA’s BG 5019-9934. Märk inbetalningen: MAT och ditt namn. Du får ett armband i showoffice som visar att du har betalt för hela helgen. Se till att inbetalningen kommer separerat från anmälan mm för att hjälpa vår kassör Sara. Tack!
Vi är övertyga

Meny Idas Brygga