Tre svenska ungdomar i Europa toppen!

Therese Henriksson på CW Jac On a Mission besitter fn en tredje plats på NRHA Europa TOP 20-lista i klassen 14 – 18 och Felicia Steiner på Lemacs Magnum en femte plats i samma klass. I klassen 13 år och under, håller Felix Larsson med sin Smoking Jo Whiz en hedrande femte plats. Vilka duktiga ungsdomar! De är fn kvalificerade att rida EM om de behåller sina tät positioner.

Resultaten räknas from 1 maj 2011 tom 30 april 2012, så möjligheterna finns fortfarande att kvala in bland de tio bästa i Sverige för varje division. Man måste ha ridit minst två tävlingar i sitt land för att kvala – de som har poäng men är markerade med rött har enbart ridit en tävling och behöver en tävling till.

Det är ett strålande tillfälle att kvala under SRHA’s vårtävling i april då vi har förlagt två tävlingar under samma helg, just för att du ska ha möjlighet att kvala med (kanske din nya) häst. Listan du se i nedan länk och det är ett digert och duktigt gäng.

Visst vore det roligt att åka till Österrike och sopa mattan! Tävlingsplatsen är helt underbar, jättefin bana och super underlag, bra boende, otroligt vänlig stämning och väl ordnat samt rätt billigt att flyga in farmor och mormor till Wien för att se på…vad väntar vi på?! Planera in och börja spara….

NRHA European Affiliated Championships går av stapeln 4 – 7 juli 2012 i Wiener Neustadt i Österrike. Vilka som ligger TOP 10 i Sverige per division just nu ser du här:

http://www.nrha.com/affiliates/standEUR12.asp